Notícies

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida s’adhereix a l’Energy Hublab Balaguer

El projecte aposta per la transició energètica i la transformació del model econòmic a la demarcació de Lleida

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida se suma a la gairebé trentena d’empreses, entitats i organismes públics que impulsen el projecte Energy Hublab Balaguer; un espai per a la innovació oberta i col·laborativa orientada al desenvolupament de l’eficiència energètica i les energies renovables com a vector d’especialització territorial competitiu amb l’objectiu de transformar el model econòmic vigent, fent que la demarcació de Lleida sigui la locomotora d’aquest canvi a nivell autonòmic.

El projecte Energy Hublab treballa per innovar i generar valor en les energies renovables, posant el focus en promocionar models d’eficiència energètica que potenciïn els recursos i capacitats del territori. Uns objectius que des del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica (CATLleida) s’estimulen des de fa temps i que els col·legiats i col·legiades promouen en els seus projectes de nova creació i en les rehabilitacions. Un impuls a les renovables per afavorir la transició energètica vers un model sostenible i econòmic que, de mica en mica, es va estenent per la nostra demarcació.

Des del CATLleida volem seguir establint sinergies amb entitats, empreses i institucions que comparteixen la idea de la sostenibilitat com a base del nostre model econòmic. Un objectiu comú pels qui formem part d’aquest projecte activat per l’Ajuntament de Balaguer i la Diputació de Lleida inclòs en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) que abasta les comarques de Segrià, Noguera, Urgell, Pla d’Urgell, Garrigues i Segarra).

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini