Notícies

Xerrada del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica amb alumnes de l’EPS-UdL

Les instal·lacions de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL) han acollit avui dijous, dia 17 de febrer, una jornada divulgativa de les funcions i activitats del col·legi i els arquitectes tècnics de la mà de vicepresident del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATLL); l’arquitecta tècnica i membre de la Junta del Govern del col·legi, Montserrat Sanmartín; i el seu secretari tècnic i també aparellador, Jordi Freixa. Julià Coma, coordinador del Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació (GATE) ha agraït la visita del col·legi professional; així com ha destacat la col·laboració del col·legi amb la universitat en diferents activitats com el premi Edifica que cada any reconeix els millors treballs de fi de grau dels estudiants lleidatans.

Alumnes de segon, tercer i quart del GATE han participat en la trobada que ha comptat amb una xerrada sobre les diferents àrees de treball i perfils professionals de l’arquitecte tècnic. Així com amb vivències i anècdotes professionals dels ponents. La jornada ha finalitzat amb una roda de preguntes per part dels estudiants.

Segons ha explicat als futurs professionals Jaume Lázaro: “el sector de la rehabilitació serà l’àmbit de l’Arquitectura Tècnica amb més creixement els anys vinents”. Mentre que l’impacte dels fons europeus Next Generation al sector de la construcció també ha estat un altre punt protagonista de la trobada.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini