Notícies

Taller pràctic gratuït: La rehabilitació energètica d’edificis amb fons Next Generation

La sala d’actes del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida acollirà uns tallers pràctics gratuïts sobre “La Rehabilitació Energètica amb Fons Next Generation”. Els tallers seran el dies 15, 16 i 17 de juny, en horari de 15 a 19 hores, amb una durada de 12 hores. Els col·legiats i col·legiades interessats en aquesta formació han d’inscriure’s a través del web de la OTR https://otr.cat/lleida-taller-practic-la-rehabilitacio-energetica-dedificis-amb-fons-next-generation/ o bé enviant un correu a jordi.freixa@caatlleida.net

En aquest taller s’analitzaran les passes a seguir per la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation a partir d’un edifici plurifamiliar de 12 habitatges. Informar la comunitat, desglossar la proposta d’honoraris a partir de la càrrega de feina que suposa, predimensionar des del punt de vista energètic i analitzar els costos. A més, es veuran els punts clau per redactar un llibre de l’edifici i un projecte Next Generation amb èxit. Finalment, es tramitaran les possibles subvencions i es justificarà l’execució de les obres.

Si es realitzen les tres sessions es donarà un certificat de la Oficina Tècnica de Rehabilitació del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya que avala com a Tècnic acreditat en Fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis, la qual cosa ajuda a posicionar-te davant dels clients.

PROGRAMA

Sessió 1: Els Fons Next Generation i els encàrrecs tècnics

o    Next Generation per a la rehabilitació d’edificis

o    Presentació del cas pràctic – D’on partim?

o    L’encàrrec Next Generation i els honoraris professionals

Sessió 2: Els treballs del Programa 5 Next Generation

o    Predimensionem energèticament l’edifici i estudiem la viabilitat econòmica de les actuacions del nostre cas pràctic. Què hem de fer per arribar a cadascun dels tres nivells d’estalvi que ens demanen els fons europeus?

o    Els CEE. Conceptes bàsics i criteris Next Generation. Introduïm possibles millores.

o    L’estructura del llibre de l’edifici i les eines al nostre abast. Redactem l’estudi de potencial de millora i el pla d’actuacions del nostre cas pràctic.

o    Els apartats del projecte tècnic de rehabilitació Next Generation i els recursos OTR disponibles per a la seva redacció. Analitzem els resultats dels recursos en el nostre cas pràctic.

Sessió 3: Tramitació de la subvenció Next Generation

o    Tramitar el programa 5 del llibre de l’edifici i el projecte tècnic del cas pràctic.

o    Licitem les obres que ha aprovat el nostre client i cerquem finançament.

o    Tramitem el programa 3 pas a pas i assolim les idoneïtats amb agilitat.

o    Imprescindibles de la direcció d’obra Next Generation i tancament de la obra.

o    Tramitem la finalització de les obres del programa 3, justificant la despesa i aportant els corresponents documents tècnics.

Recordem:

Taller Pràctic: La rehabilitació energètica d’edificis amb fons Next Generation.

Dates: 15, 16 i 17 de juny.

Hora: 15:00h – 19:00h.
Modalitat: Presencial.
Organitza: OTR de l’Arquitectura Tècnica.
Ubicació: Plaça Sant Joan, 18 5-A.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini