Notícies

Taller pràctic de rehabilitació energètica al CATLleida

La sala d’actes del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida va acollir ahir, dia 13 de juny, la primera sessió dels tallers pràctics gratuïts sobre “La Rehabilitació Energètica amb Fons Next Generation”. Els tallers es perllongaran avui dimecres i demà dijous, en horari de 15 a 19 hores, amb una durada de 12 hores.

En aquest taller s’analitzaran les passes a seguir per la rehabilitació energètica amb Fons Next Generation a partir d’un edifici plurifamiliar de 12 habitatges. Informar la comunitat, desglossar la proposta d’honoraris a partir de la càrrega de feina que suposa, predimensionar des del punt de vista energètic i analitzar els costos. A més, es veuran els punts clau per redactar un llibre de l’edifici i un projecte Next Generation amb èxit. Finalment, es tramitaran les possibles subvencions i es justificarà l’execució de les obres.

L’Oficina Tècnica de Rehabilitació del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya certificarà l’assistència a aquesta formació de tres jornades, que avala com a Tècnic acreditat en Fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis, la qual cosa ajuda a posicionar-te davant dels clients.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini