Notícies

Sessió d’orientació professional del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica

Per l’estudiantat del GATE i càrrec del col·legiat i membre de la junta del CATL, David Civico

L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (FEPS-UdL) va acollir ahir a la tarda una nova jornada divulgativa, la segona d’aquest curs acadèmic 2023-2024, dirigida a l’alumnat del Grau de l’Arquitectura Tècnica d’aquesta universitat.

La sessió d’orientació professional va ser conduïda per David Civico Florejachs, col·legiat i membre de la junta del CATL, que va explicar als estudiants els diferents treballs als quals el graduat o graduada en arquitectura tècnica pot optar dins l’Administració Pública. A més, va exposar les diferents vies d’accés (oposicions o concurs).

La jornada d’ahir 23 de novembre s’emmarca dins la col·laboració entre el CATL i l’EPS-UdL que té com a objectiu apropar els futurs arquitectes tècnics a la realitat de la professió, presentant experiències de professionals que donin una visió real tant de la professió com del sector de l’arquitectura tècnica.

La xerrada va ser la segona de les tres previstes per aquest curs acadèmic. La primera jornada d’orientació es va fer el 16 d’octubre i va comptar amb la participació de Ruben Escolà. L’arquitecte tècnic i col·legiat del CATL va exposar la seva experiència personal dins l’empresa RESsolució com a coordinador d’un equip d’especialistes en georeferenciació i regularitzacions de Registre i Cadastre.

A la sessió divulgativa hi va assistir, en representació del CATL, el mateix ponent David Civico, vocal de la junta; i el secretari de l’entitat Jordi Freixa. Per part de l’EPS-UdL hi havia el Cap d’Estudis del GATE, Julià Coma.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini