Notícies

Rigor econòmic, formació contínua i projecció professional, eixos de la nova Junta d’Aparelladors

Francesc Barberà lidera una Junta de continuïtat amb tres noves incorporacions

El rigor econòmic, la formació contínua i la projecció professional dels col·legiats són els eixos de treball de la nova Junta del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida (CAATEE Lleida) que presideix Francesc Barberà. Una junta en la qual continuen professionals com Marta Traguany, Secretària; Montse Sanmartín, Comptadora; Glòria Aldavert Tresorera i Frederic Lorente, vocal; així com es renova amb les incorporacions de Josep Torres, Vicepresident; Carmina Arbonés i Jaume Làzaro, Vocals.

Des del punt de vista organitzatiu, Aparelladors Lleida incrementarà l’ús de les noves tecnologies (xarxes socials i videoconferència) per arribar amb més presència a les comarques, modernitzant el col·legi i millorant la formació contínua.

En l’àmbit econòmic, el rigor que l’equip de Barbera defensa es materialitza en el control de la despesa en funció dels ingressos del col·legi; i l’auditoria de comptes per a una major transparència.

Des del punt de vista social i corporatiu, els Aparelladors volen incrementar la relació i sinergia amb els col·lectius del mateix sector com són els promotors, constructors, administradors de finques, agents de la propietat immobiliària… La nova Junta també es proposa fer arribar la capacitat de servei del col·lectiu professional, al públic en general. Així com continuar amb la tasca de la Fundació Lleida Solidària, com a instrument de compromís social i plataforma de difusió del col·lectiu.

El nou equip d’Aparelladors Lleida també es marca com a objectiu de caràcter institucional l’increment de la col·laboració amb les institucions locals i comarcals com la Diputació de Lleida, Consells comarcals i Ajuntaments de la demarcació, o la Universitat de Lleida, entre altres.

Amb la idea d’incrementar el treball en xarxa amb altres col·lectius afins com són els CAATEEBarcelona, CAATEE Girona, CAATEETarragona, CAATEE Terres de l’Ebre, Consell Català de Col.legis d’Aparelladors, Consejo General de la Arquitectura Técnica; Aparelladors Lleida estudia signar nous convenis de col·laboració per tal d’ampliar el ventall de serveis al col·legiat.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini