Notícies

Reunió del jurat del premi Edifica al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida

Dotzena edició del guardó que distingeix els millors treballs de fi de Grau d’Arquitectura Tècnica de la UdL

La seu del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATLL) ha acollit aquest matí la reunió del jurat de la dotzena edició (2021-2022) del Premi Edifica que distingeix el millor Treball de Fi de Grau dels estudis d’Arquitectura Tècnica de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL), així com un accèssit pel segon classificat.

En aquesta ocasió el jurat l’han constituït dos membres de la junta directiva del CATLL, Jaume Lázaro i Carmina Arbonés, vicepresident i secretària, respectivament; i per part de l’EPS-UdL hi ha assistit el coordinador del Grau d’Arquitectura Tècnica, Julià Coma i el cap d’estudis del Grau, Jerôme Barrau.

El Premi Edifica té una dotació econòmica de 500 euros en metàl·lic, més altres 500 euros en visats de projectes professionals. Així com dos anys de gratuïtat en la quota col·legial. En el cas de l’accèssit, el guanyador o guanyadora rebrà 250 euros en metàl·lic i un any de col·legiació gratuïta. Els guardonats es donaran a conèixer en els pròxims dies.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini