Notícies

Projectes per millorar l’envolupant tèrmica de l’institut i per desdoblar un dipòsit d’aigua guanyen el premi Construeix-T 2022

Marc Mateo, Hugo Puego, Alejandro Monné i Eusebiu Mircea de l’IES Torrevicens i Roger Segarra de l’Escola de Sobreestants de Tàrrega són els guardonats en latercera edició del premi atorgat pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida

Els alumnes de l’IES Torrevicens de Lleida Marc Mateo, Hugo Puego, Alejandro Monné i Eusebiu Mircea i l’alumne de l’Escola de Sobreestants de Tàrrega Roger Segarra s’han endut la tercera edició del premi Construeix-T; el guardó que el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida concedeix al millor treball de fi de cicle del cadascun dels dos Cicles Formatius de Grau Superior que es poden cursar a la demarcació de Lleida, l’un de Projectes d’Obra Civil, a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega; i l’altre de Projectes d’Edificació, a l’Institut Torre Vicens de Lleida. 

Mateo, Pueyo, Monné i Mircea han guanyat amb un Projecte d’Edificació “Thermal Revamp” per la millora de l’envolupant tèrmica i de les instal·lacions de l’edifici de l’IES Torrevicens, mentre que Roger Segarra ha estat distingit pel seu Projecte d’Obra Civil de Desdoblament del dipòsit d’aigua de Ciutadilla.

El premi, amb una dotació de 300 euros per cada projecte, es va lliurar ahir al vespre amb l’assistència dels guardonats, representants del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida, representants de l’Institut Torre Vicens i membres del Jurat. El guardó compta amb el patrocini de MUSAAT, la Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics.

Construeix T és l’aposta del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATLleida) per la Formació Professional relacionada amb construcció. En aquesta tercera edició el jurat ha tingut en compte la validesa i viabilitat dels projectes, el nivell tecnològic i científic, les possibilitats d’aplicació real i explotació comercial, l’estudi de costos i de viabilitat econòmica de la seva implantació i la col·laboració durant la confecció del projecte amb empreses del sector. 

El jurat, pel que fa al premi al millor Treball de Fi de Cicle dels Estudis de Projectes d’Edificació que el CATLleida convoca juntament amb l’IES Torrevicens, ha estat constituït per Carmina Arbonés i Montse Sanmartín -en representació del Col·legi i per Xavier Baches i Sandra Fernández, per part de l’Institut. Pel que fa al premi convocat en col·laboració amb l’Escola de Sobreestants de Tàrrega, el jurat ha estat format per Rosa Huguet i Oriol Martí, per part del centre educatiu, i Jaume Lázaro i Jordi Freixa, representant el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida.

Roger Segarra, de l’Escola de Sobreestants de Tàrrega, va rebre el premi de mans de Jaume Lázaro i Jordi Freixa, vicepresident i secretari del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida, respectivament.
Carmina Arbonés i Montse Sanmartín, secretària i comptadora de la junta del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica, respectivament; van lliurar el premi als alumnes de l’Institut Torrevicens Marc Mateo, Hugo Puego, Alejandro Monné i Eusebiu Mircea.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini