Notícies

Premi per a la rehabilitació i transformació dels baixos del Blocs Joan Carles en pisos per invidents

Núria Burgués guanya l’Edifica 2019/2020 d’Aparelladors Lleida

Núria Burgués ha estat la guanyadora del Premi Edifica 2019/2020 d’Aparelladors Lleida amb un projecte de rehabilitació dels locals baixos comercials dels Blocs Joan Carles i la seva adaptació a habitatges per a persones invidents. El Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, Aparelladors Lleida, en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, i amb el patrocini de la Mutua dels Aparelladors (MUSAAT), atorga cada any aquest premi per distingir els millors treballs de fi de grau d’Arquitectura Tècnica.

“Rehabilitación del bloque plurifamiliar Príncipe Juan Carlos no 36, con diseño pormenorizado de dos tipos de viviendas en planta baja adaptadas a discapacidad visual (ONCE), situado en el barrio de “La Mariola” Lleida”, és el títol del treball de Núria Burgués que ha estat dirigit pel professor José Ramón Castro Chicot. Burgués ha estat premiada amb 500 euros, en metàl·lic, altres 500 euros en visat d’intervencions professionals a Aparelladors Lleida, i dos anys de quota de col·legiació gratuïta.

Guillem Rubió, sota la direcció del professor Albert Oriol Castell Casol, ha estat reconegut amb un accèssit pel seu “Projecte executiu per al canvi d’ús d’una nau industrial a Centre d’Escalada, Kàrting Indoor i Restaurant”. Un accèssit premiat amb 250€ i amb un any de col·legiació gratuïta.

El Jurat d’aquest premi ha estat format pels membres de junta Directiva d’Aparelladors Lleida, Frederic Lorente i Mesa i Jaume Lázaro i Calafell; així com els cap d’estudis i coordinadora de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Jérome Barrau i Lidia Rincón i Villarreal.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini