Notícies

Nova convocatòria del premi Construeix T, l’aposta d’Aparelladors Lleida per l’FP

Aparelladors Lleida ha presentat aquest matí, 19 de maig, la segona convocatòria del premi Construeix T amb el qual vol reafirmar la seva aposta per la Formació Professional relacionada amb construcció. Concretament, amb els dos Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) d’aquesta família professional que es poden cursar a la demarcació de Lleida: Projectes d’Obra Civil, a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega; i Projectes d’Edificació, a l’Institut Torre Vicens de Lleida. El premi Construeix-T premiarà amb 300 euros el Millor Treball de Fi de Cicle de cada un d’aquests Graus Formatius. Els premis compten amb el patrocini de MUSAAT, Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Josep Torres, vicepresident del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida (CAATLL); Rosa Maria Huguet, directora de l’Institut Escola de Sobreestants de Tàrrega; i Xavi Baches i Maragda Peguero, cap d’estudis del cicle i professora, respectivament, a l’Institut Torre Vicens; han presentat aquest matí la convocatòria 2021.


Segons ha explicat Josep Torres; el premi Construeix T vol “reforçar els vincles existents entre el col·lectiu professional d’aparelladors i aparelladores, els centres de formació professional, i els seus alumnes”. En aquesta línia, Rosa Maria Huguet, directora de l’Escola de Sobreestants d’obres públiques de la capital de l’Urgell, hi ha agraït “la convocatòria de la segona edició d’aquest premi, assegurant que sempre és un estímul pels alumnes que finalitzen la formació”. Mentre que en Xavier Baches, professor de departament d’Edificació de l’Institut Torre Vicens, també ha coincidit en felicitar la renovada aposta d’Aparelladors Lleida per la formació professional amb aquest premi. Confiant que “hi hagui un alt nivell als Treballs de Fi de Cicle dels alumnes dels centres participants”.


La convocatòria d’aquest premi 2021, al que poden optar els treballs realitzats, presentats i aprovats durant el curs 2020-2021, finalitzarà el dia 18 de juny. I el Jurat (format per dos representants del CAATEELL, així com d’un directiu i un docent de cada centre), es reunirà durant la segona quinzena del mes de juny per decidir el guanyador de cada centre formatiu.


Descàrrega de la presentació sencera en aquest enllaç.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini