Notícies

Lleida, a la Comissió d’Igualtat de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya

Les arquitectes tècniques lleidatanes Glòria Aldavert Tomàs i Neus de Miguel Pérez són les representants lleidatanes en la Comissió d’Igualtat de Gènere de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya; un grup de treball del Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya, amb representació de tots els col·legis provincials, que vetlla per la promoció professional la dona arquitecta tècnica i les seves condicions d’igualtat respecte als companys homes.

Glòria Aldavert, membre de la Junta de Govern del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida, considera que és important portar fins a Lleida tots els treballs i iniciatives que es desenvolupin en l’àmbit català treballant en xarxa; així com proposar altres des del territori. Per la seva banda, Neus de Miguel explica que ja treballen en el disseny d’activitats i jornades a la capital de Ponent.

Aldavert i de Miguel coincideixen que, com en altres sectors professionals, la bretxa salarial i la dificultat per assolir llocs de direcció a les empreses per part de les aparelladores són els principals reptes d’aquest grup de treball.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini