Notícies

L’Arquitectura Tècnica aposta per la digitalització del sector en un any de relleu

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida celebra la seva Assemblea General

“La incorporació de dues aplicacions informàtiques que permetin millorar els treballs tècnics, dins de l’aposta per la digitalització del sector; l’ampliació dels serveis que es donen als col·legiats i l’apropament de la professió als joves han estat els principals temes de treball de la nova junta del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATL) en aquest segon semestre de 2023”. Així ho va manifestar ahir al vespre Josep Torres, president del CATL durant la celebració de l’Assemblea General Ordinària de l’entitat. Un acte que es va celebrar en format híbrid, presencial i online, gràcies a la instal·lació d’un nou equip.

Torres va destacar en el seu informe de gestió com “l’entitat col·legial havia fet un doble relleu” ja que, d’una banda, durant aquest exercici el personal ha cobert dues places per jubilació; i de l’altra s’ha renovat la Junta de Govern. L’assemblea va servir a més, per presentar el renovat equip directiu que acompanya Torres en aquesta legislatura i que està format per Robert Albà Mesalles, com a vicepresident; Montserrat Farré Pallàs, comptadora; Lídia Aresté Ballesté, tresorera; David Graus Robinat, secretari; i els vocals David Civico Florejachs i Esther Gatnau Torres. També es va aprofitar per agrair la tasca dels membres de l’anterior junta.

L’assemblea va fer esment també dels canvis de membres de les comissions d’urbanisme i patrimoni cultural en què participa el CATL, fent un reconeixement pels col·legiats i col·legiades que hi han format part en representació del Col·legi.

Finalment i, després de presentar l’informe de gestió, es va aprovar el pressupost per l’any 2024. L’assemblea va cloure amb un torn de preguntes i aportacions de noves propostes per part dels assistents.

Fotografies @CATL

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini