Notícies

L’alcalde Pueyo presenta el projecte de la nova estació d’autobusos al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida

L’alcalde de Lleida Miquel Pueyo, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme Toni Postius, va convidar ahir al Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida a conèixer de primera mà el projecte de construcció de la nova estació d’autobusos de Lleida. Pueyo va voler compartir amb Josep Torres i Carmina Arbonés, representants del col·legi, “un projecte rellevant per a la ciutat, per la seva articulació urbanística i per la gran millora del servei de transport per carretera que implicarà, amb una repercussió directa tant en els professionals del sector que hi operen, com en el confort dels usuaris i usuàries”, va dir l’alcalde. A més, el Paer en cap va manifestar la voluntat d’escoltar qualsevol aportació i/o suggeriment que des del nostre col·legi professional puguem fer al projecte.

Un projecte que planteja una superfície de 10.900 metres quadrats i fins a 28 andanes i 2 espais d’estacions, que donarien servei a 1,3 milions de passatgers anuals. La ubicació, propera a l’estació de tren Lleida-Pirineus, es presenta com una clara aposta per la intermodalitat i preveu accessos directes a les principals vies d’entrada i sortida de la ciutat, a través de l’Avinguda Príncep de Viana.

A la trobada hi van assistir representants dels diferents col·legis professionals lleidatans vinculats a l’arquitectura i l’urbanisme que, abans de la reunió a la Paeria, van visitar l’edifici de l’antiga Farinera la Meta i l’edifici dels Docs on s’ubicarà la nova estació.

Fotografies © Mario Gascon/Ajuntament de Lleida

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini