Notícies

Jornada divulgativa del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica pels estudiants del GATE de l’UdL

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATL) va realitzar ahir la primera de les tres jornades divulgatives previstes per aquest curs acadèmic 2023-2024; una acció dirigida a l’estudiantat del Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació (GATE) de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL) que té com a principal objectiu donar a conèixer l’experiència de diferents col·legiats i col·legiades en relació a l’exercici de la professió i, també, de la seva formació.

Aquesta primera jornada va comptar amb la participació de Ruben Escolà, col·legiat del CATL i arquitecte tècnic de l’empresa RESsolució que coordina un equip d’especialistes en aquesta empresa especialitzada en georeferenciació i regularitzacions de Registre i Cadastre. Escolà va parlar a l’alumnat de la seva experiència personal a nivell acadèmic i, sobretot, de les seves vivències a nivell professional un cop acabada la formació reglada.

L’objectiu d’aquestes jornades, organitzades pel CATL en col·laboració amb l’EPS-UdL, no és altre que apropar els futurs arquitectes tècnics a l’entorn professional real, amb experiències de primera mà de professionals del sector de l’arquitectura tècnica que puguin servir per donar una visió autèntica de la professió.

En representació del CATL van assistir a la jornada el seu president, Josep Torres, i el secretari de l’entitat, Jordi Freixa. Torres va fer una presentació del col·legi i Torres va centrar-se en els diferents serveis que s’ofereixen des de l’entitat col·legial. Julià Coma, Cap d’Estudis del GATE, va ser el representant de l’EPS-UdL.

Aquestes jornades divulgatives s’emmarquen dins la col·laboració del CATL amb l’Escola Politècnica Superior de l’UdL. Una col·laboració que inclou diferents accions conjuntes, com la convocatòria del premi Edifica o l’organització de conferències.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini