Notícies

Jordi Freixa Castaño, nou secretari tècnic d’Aparelladors Lleida

L’arquitecte tècnic Jordi Freixa Castaño és el nou Secretari Tècnic del Col·legi d’Aparelladors, Arquitèctes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Lleida (CAATEE Lleida), Aparelladors Lleida. Entre les seves funcions i tasques, com a responsable del Departament Tècnic de l’entitat, Freixa assumeix els visats dels treballs professionals, les consultes professionals, així com la coordinació del personal i diferents àrees de l’entitat lleidatana de dret públic. 
Jordi Freixa (Lleida, 1973), veí de Sarroca de Lleida és Graduat en Arquitectura Tècnica per l’Escola d’Arquitectura Tècnica de Barcelona (1998), i prèviament s’havia format professionalment com a Delineant en l’Escola del Treball de Lleida. 


En el decurs de la seva carrera professional, el nou secretari tècnic d’Aparelladors Lleida ha estat tècnic municipal en diferents ajuntaments lleidatans; així com ha treballat en els àmbits d’execucions d’obres per l’administració pública, i empreses de la construcció. 


Freixa també ha estat relacionat amb les empreses i serveis del Col·legi entre els anys 1998 i 2006, exercint i col·laborant amb diferents tasques del Consorci Lleidatà de Control, Institut Tecnològic de Lleida, o l’Oficina de Control Tècnic d’Obres. 

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini