Notícies

Futurs arquitectes tècnics visiten les obres del Morera guiats pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica

Estudiants de darrer curs del Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL) han visitat aquest matí les obres del nou Museu Morera-Museu d’Art Modern i Contemporani de Lleida, situat a la rambla de Ferran. La visita, impulsada pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATLL), ha permès als futurs professionals del sector conèixer de primera mà la remodelació d’un espai que preveu obrir portes al públic l’any vinent i que reconfigura i reformula un edifici emblemàtic de la ciutat, per convertir-se en la seu d’una també emblemàtica col·lecció d’obres d’art.

Aquesta acció organitzada pel CATLL s’emmarca dins la col·laboració que l’entitat col·legial manté amb la Universitat de Lleida des de fa temps; uns estrets lligams que permeten als estudiants del Grau de l’Arquitectura Tècnica i Edificació de la UdL endinsar-se en el sector de manera pràctica i conèixer, de ben a prop, la seva futura professió.

Durant la visita, els propers graduats han vist com s’ha donat una nova identitat a un edifici d’uns 3.500 m2 distribuïts en sis plantes, posant èmfasi en una museografia flexible, modular i plenament accessible constituint aquests elements en trets identificadors del nou Museu. A més, els estudiants han pogut comprovar com s’han integrat les noves restes arqueològiques descobertes que suposen un valor afegit a l’edifici.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini