Notícies

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida convoca el XIII Premi Edifica

El guardó distingeix el millor Treball de Fi de Grau dels estudis d’Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida (CATL) obre la convocatòria del Premi Edifica, un guardó que arriba enguany a la tretzena edició i que es convoca amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL) i el patrocini de la mútua professional MUSSAT. El reconeixement distingirà el millor Projecte de Final de Grau de l’alumnat del Grau Arquitectura Tècnica i Edificació de l’EPS-UdL que hagin aprovat el seu treball durant el curs acadèmic 2021-2022. El premi consisteix en 500 euros en metàl·lic i 500 euros més en visats d’intervencions professionals al CATL. A més, també s’obtindrà la col·legiació gratuïta durant un període de 2 anys. Finalment, es concedirà un accèssit premiat amb 250 euros i un any gratis de col·legiació. El termini per presentar-se és el 14 d’abril.

Els arquitectes tècnics lleidatans, a través del seu col·legi, van impulsar el curs 2010-2011 aquest premi amb l’objectiu d’estimular la confecció de treballs de final de Grau d’alt nivell i, alhora, donar les eines per publicitar-los i donar a conèixer el nivell de l’alumnat de l’EPS-UdL. A més, es pretenia reforçar els vincles i la interacció de la universitat amb l’alumnat i, en especial, amb l’entorn professional de la construcció de Lleida. El jurat d’aquesta edició es reunirà el 28 d’abril i tindrà en compte els següents paràmetres pel seu veredicte: la validesa i viabilitat del projecte, el nivell científic i tecnològic, les possibilitats d’aplicació real i explotació comercial, l’estudi de costos i de viabilitat econòmica de la implementació i explotació del projecte i la col·laboració durant la confecció del projecte amb empreses del sector. El premi es lliurarà el 5 de maig a la seu del CATL, tot i que es podrà declarar desert.

El Premi Edifica compta amb ja amb 12 guanyadors. La darrera va ser l’Alba Bonet que es va endur el premi l’any passat amb un treball sobre la rehabilitació de les cobertes enjardinades del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL). La llista de guardonats la completen Frederic Lorente, David Botach, Artur Llunart, Oriol Serentill, Elena Alexandrova, Elena Olacia, Irene Grau, Gerard Bonet, Joel Mayavangwa, Núria Burgués i Robert Albà.

Alba Bonet i Sílvia Pérez, guanyadora i accèssit del XII Premi Edifica

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini