Notícies

El proper 12 de juny es farà entrega del Premi Construeix-T amb al col.lacoració del IES Torrevicens i l'Escola de Sobreestants.

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida convoca el Premi Construeix-T 2023

Al millor treball de Fi de Cicle dels estudis de Projectes d’Edificació de l’IES Torre Vicens de Lleida i al millor treball de Projectes d’Obra Civil de l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega

Els arquitectes tècnics lleidatans, a través del seu col·legi professional (CATL), convoquen el IV Premi Construeix-T amb l’objectiu d’estimular la confecció de Treballs de Fi de Cicle dels Estudis de Projectes d’Edificació i dels Estudis de Projectes d’Obra Civil d’alt nivell, alhora que es dona a conèixer l’alumnat i els seus projectes. El premi, establert amb la col·laboració de l’IES Torre Vicens de Lleida i l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega i amb el patrocini de la Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics (MUSAAT), vol a més reforçar els vincles i la interacció dels centres amb ensenyaments de Cicles Formatius de Grau Superior relacionats amb l’edificació i l’obra civil de la província de Lleida i els seus estudiants amb l’entorn professional de la construcció a Lleida.
En aquesta quarta convocatòria s’hi pot presentar l’alumnat del Cicle Projectes d’Edificació de l’IES Torre Vicens i l’alumnat del CFPS de Projectes d’Obra Civil de 

l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega que hagi aprovat el projecte de Final de Cicle durant el curs 2022-23. El termini per fer-ho és el 2 de juny i el premi seran 300 euros per cada treball guanyador (un per cada centre). El premi es podrà declarar desert.

El jurat, format per dos membres de la junta del CATL, un professor i un membre de la direcció de l’IES Torre Vicens, valorarà per fer el seu veredicte la validesa i viabilitat del projecte, el seu nivell tecnològic i científic i les possibilitats d’aplicació real i explotació comercial, així com l’estudi de costos i de viabilitat econòmica de la seva implementació i explotació i la col·laboració amb les empreses del sector durant la realització del projecte. 

La darrera edició del Construeix-T va ser pels alumnes de l’Institut Torre Vicens Marc Mateo, Hugo Pueyo, Alejandro Monné i Eusebiu Mircea que van guanyar amb un Projecte d’Edificació “Thermal Revamp” per la millora de l’envolupant tèrmica i de les instal·lacions de l’edifici del seu institut. Pel que fa a

l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega, el guanyador va ser Roger Segarra amb el seu Projecte d’Obra Civil de Desdoblament del dipòsit d’aigua del municipi de Ciutadilla.

Guanyadors III Premi Construeix-T

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini