Notícies

Constituïda la Junta de l’Arquitectura Tècnica de Lleida

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida va constituir ahir dimarts, dia 4 de juliol, a la seu col·legial de la plaça Sant Joan la seva nova Junta Directiva que continuarà presidint Josep Torres Massot amb sis noves incorporacions. En Robert Albà Mesalles serà el nou vicepresident; Montserrat Farré Pallàs, comptadora; Lídia Aresté Ballesté, tresorera; David Graus Robinat, secretari; mentre que David Civico Florejachs i Esther Gatnau Torres, seran vocals.

Tal com s’anunciava per part de la candidatura en el seu programa, les accions prioritàries del nou mandat seran “posar èmfasi en la digitalització dels processos col·legials emprats pels seus membres; l’ampliació de la formació, accessible i personalitzada, destinada als col·legiats; així com es proposarà la creació d’una bústia de suggeriments per tenir un col·legi més obert i col·laboratiu. S’incidirà també en l’acompanyament als joves universitaris en la seva incorporació laboral donant continuïtat a la feina ja feta, tot preservant el patrimoni.”

Les eleccions van tenir lloc el passat 13 de juny i, segons consta en l’acta de l’escrutini realitzat per la Junta Electoral, el resultat final de la votació va ser 66 vots a favor de la candidatura guanyadora i 44 vots a favor de l’altra candidatura liderada per Jaume Lázaro. Hi va haver tres vots en blanc. En total es van comptabilitzar 79 vots presencials i 34 emesos per correu, amb un total de 113 vots vàlids.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini