Notícies

Barberà crida als aparelladors a “no baixar la guàrdia davant el Coronavirus” durant la desescalada

Aparelladors Lleida celebra la seva Assemblea General Ordinària

El president d’Aparelladors Lleida, Francesc Barberà, ha aprofitat avui la celebració de l’Assemblea General Ordinària del col·legi lleidatà per comentar i avaluar l’afectació de la pandèmia COVID-19 en l’actuació professional. En aquest sentit, el president ha destacat l’agilitat del sector de la construcció per adaptar-se a les noves normatives i va animar a tots els col·legiats i col·legiades a ser vigilants de les mesures de seguretat durant la desescalada “per tal de no abaixar la guàrdia davant el Coronavirus”.

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida (CAATEELL) ha celebrat aquest tarda de dimecres, dia 1 de juliol, la seva Assemblea General Ordinària, amb l’aprovació de la memòria i els comptes de l’exercici 2019 i el pressupost del present 2020.

Barberà ha recordat que tal com va dir com a president del Consell de Col·legis d’Aparelladors de Catalunya, durant els dies del confinament “sense empreses constructores no hi haurà edificació. I sense edificació, no es produirà la recuperació econòmica que necessitarem sense demora. Totes les ajudes decretades han estat pensades per a les grans empreses, però per garantir la supervivència del nostre teixit empresarial cal pensar –sobretot- en les petites i en les mitjanes”.

En aquest sentit el president d’Aparelladors Lleida insisteix en el fet que “calen mesures urgents que els permetin refer-se de les pèrdues. No s’hauria de perdre més temps. No podem deixar que la crisi econòmica que la Covid-19 ha provocat creixi per pura inacció: les empreses i els professionals no ho resistirien. És per això que demanem a les administracions que comencin a dialogar -ja mateix- amb les entitats representatives del sector, per adoptar les mesures econòmiques necessàries per superar les pèrdues generades per l’aturada de l’activitat”.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini