Notícies

Aparelladors Lleida aposta per l’FP amb el nou premi Construeix T

Entre els Cicles Formatius de Grau Superior de Projectes d’Obra Civil i Projectes d’Edificació

Construeix T és el nou premi amb el qual Aparelladors Lleida vol reafirmar la seva aposta per la Formació Professional relacionada amb construcció i concretament amb els dos Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) d’aquesta familia professional que es poden cursar a la demarcació de Lleida: Projectes d’Obra Civil, a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega; i Projectes d’Edificació, a l’Institut Torre Vicens de Lleida. Responsables del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida (CAATLL) i dels mencionats centres de formació de Tàrrega i Lleida han presentat aquest matí aquesta iniciativa que premiarà amb 300 euros el Millor Treball de Fi de Cicle de cada un d’aquests Graus Formatius. Els premis compten amb el patrocini de MUSAAT, Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics; i la col·laborció de Caixa d’Enginyers.

Segons ha explicat, Francesc Barberà, degà d’Aparelladors Lleida; i el vocal de comunicació, Frederic Lorente; el nou premi Construeix T vol “reforçar els vincles i interacció dels centres de formació relacionats amb l’edificació i l’obra civil de Lleida, i els seus alumnes amb l’entorn professional de la construcción”.

Xavi Baches, cap de departament d’Edificació i Anna Tomé, Cap d’Estudis Escola-Empresa de l’Institut Torre Vicens, respectivaments, han volgut agrair la iniciativa d’Aparelladors Lleida per aquest premi. ”Esperem que sigui un estímul per la confecció de Treballs de Fi de Cicle d’alt nivell”, ha afegit Baches.

Per la seva banda, Rosa Maria Huguet, directora de l’Escola de Sobreestants d’obres públiques de la capital de l’Urgell, ha confiat que “aquest premi doni a conèixer els Treballs i nivell dels alumnes del centre”.

Marc Raluy i Daniela Sánchez, alumnes del Torre Vicens; i les germanes Nathalia i Diana Avero, de l’Escola de Sobreestants, també han participat en la presentació per celebrar la idea d’organitzar aquest premi com a incentiu i reconeixement als seus treballs.

La convocatòria d’aquest premi 2020, al que poden optar els treballs
realitzats, presentats i aprovats durant el curs 2019-2020, finalitzarà el dia 20 de juny. I el Jurat (format per dos representants del CAATLL, així com d’un directiu i un docent de cada centre), es reunirà durant la segona quinzena del mes de juny per decidir el guanyador de cada centre formatiu.

Enlllaç de descarrega de la Conferència de Prensa https://we.tl/t-S38QHEeMsP

Fotografia de capçalera ©Escola de Sobreestants de Tàrrega

Fotografia ©IES Torre Vicens

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini