Notícies

Alumnes del Torre Vicens, premi Construeix-T 2021

Marc Mateo, Roc Sastre i Eusebiu Mircea guanyen la segona edició de la distinció del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida al millor Treball de Fi de Grau de Cicle Formatiu de Grau Superior de Lleida relacionat amb la construcció

L’equip de l’Institut Torre Vicens format per Marc Mateo, Roc Sastre i Eusebiu Mircea s’han endut el premi Construeix-T 2021 concedit pel Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida; un guardó creat l’any passat pels aparelladors lleidatans per potenciar la Formació Professional relacionada amb la construcció en una aposta clara pels dos Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) d’aquesta família professional que es poden cursar a la demarcació de Lleida: Projectes d’Obra Civil, a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega; i Projectes d’Edificació, a l’Institut Torre Vicens de Lleida.

Mateo, Sastre i Mircea han guanyat amb un projecte d’un habitatge unifamiliar d’obra nova que han anomenat “Aqua Haus” i que ubiquen al barri de Ciutat Jardí. L’obra, amb un pressupost de 150.000 euros, ha tingut en compte aspectes com la certificació energètica, l’orientació solar -que ha delimitat la disposició de les diferents estances per aconseguir la major eficiència energètica i els materials triats per la construcció que han aconseguit un habitatge amb bons aïllaments i equipaments. Pel que fa a l’Escola de Sobreestants d’Obres Públiques de Tàrrega, enguany el premi s’ha declarat desert.

El Premi Construeix T del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Lleida també vol establir forts nexes entre el col·lectiu professional i els dos centres de formació lleidatans. El premi, amb una dotació de 300 euros, ha estat entregat aquest matí a la sala d’actes del Col·legi de l’Arquitectura de Lleida amb l’assistència dels guardonats, representants del CATLL, representants de l’Institut Torre Vicens i membres del Jurat. El guardó compta amb el patrocini de MUSAAT, Mútua d’Assegurances dels Aparelladors i Arquitectes Tècnics.

Últimes Notícies

Twitter?

timeline mini

instagram?

timeline mini